Kinderdagverblijf in Arendonk

Waar kindjes zich thuis voelen

Naar de crèche met je kleine spruit, best spannend zo die eerste keer! Kinderopvang Clara’s Hofke in Arendonk biedt de beste zorg voor elk kind. Hartelijk, kwaliteitsvol en betaalbaar. Wij creëren een superfijne plek waar je hartendief zich direct thuis voelt, waar het alle kansen krijgt om talenten en vaardigheden te ontplooien. Zodat je met een gerust hart gezin en werk kunt combineren!

Meer over onze visie en werking.

Samen ervaren, exploreren, groeien

We beseffen dat we een belangrijke rol spelen in het opvoedingsproces dat je voor ogen hebt. Onze kinderbegeleidsters zetten alles op alles om je kindje op zijn of haar eigen tempo te doen groeien. Zodat het een stevige start krijgt en naar hartenlust kan spelen met zijn vriendjes. We houden je graag op de hoogte.

Ontdek hier hoe een dagje in Clara’s Hofke eruitziet.

Wist je dat....

onze dagprijs afhankelijk is van je inkomen?
Bereken je dagtarief via de website van Kind & Gezin

Alle kinderen welkom

Clara’s Hofke vzw zet zijn deuren open voor alle kinderen tussen 0 en 3 jaar, op weekdagen tussen 07:00u en 18:30u. Onze groepsopvang is vergund voor 112 kinderen en wij passen de kwaliteitsnormen van Kind & Gezin toe. Waardevolle vernieuwingen in onze sector volgen we op de voet. Waar goed gezorgd wordt, zijn echter ook regels.

Meer over onze huisregels.

En of het leuk is bij ons?

Zeker weten, want Clara’s Hofke is meer dan een kinderopvang. Themadagen, uitstapjes en blije gezichtjes zijn het mooiste bewijs. Foto’s zeggen vaak meer dan woorden, maar dit moet je echt live beleven. Kinderopvang is schaars, snel inschrijven dus. Wij werken volgens de formule van gereserveerde opvang.

Maak een afspraak voor een rondleiding en gesprek.
Afwezigheid melden